perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kesän 2011 keskiaikamarkkinatTulipa tässä juuri tieto että sain myyntipaikan Turun keskiaikamarkkinoilta, joten alkaa kesän markkinakalenteri olemaan selvillä.

Viime kesänähän tuli kierrettyä Raaseporissa, Hollolassa, Tammelassa ja Hämeenlinnassa. Tänä vuonna keskityn pariin suurimpaan markkinaan (Hollolan keskiaikamarkkinoita ei itseasiassa pidetäkään kuin joka toinen vuosi).

Salakirjojen sangen ihmeteltävä ja monin tavoin mieltäylentävä myyntipöytä löytyy siis ensi kesänä seuraavista kaupungeista seuraaviin aikoihin:

Turku, to-su 30.6-3.7.2011
Hämeenlinna, pe-su 19.-21.8.2011
Herstmonceux, Englanti, la-ma 27-29.8.2011

Noista Englannin suurista keskiaikamarkkinoista olen aika täpinöissäni, todella kiinnostavaa nähdä millaisia nämä tapahtumat ovat siellä päin. Tuohon mennessä teen kaksi englanninkielistä kirjaa valmiiksi, ja pitää miettiä myös jotain muita tuotteita.

Virolaiset hirvennahkaiset patalakit voisivat olla kiinnostava tuote kokeilla, pitääpä kysyä valmistajalta jälleenmyyntitietoja. Myös käynyt mielessä ottaa joko Kalevala-koruja tai Sampo-koruja jälleenmyyntiin. Toinen ajatus mikä on ollut on teetättää itse muutamasta historiallisesta mallista jäljennöksiä. Tätä pitää nyt alkaa tutkimaan.

Jukkis kiertää myös ahkerasti kesällä myyntitapahtumissa, jonka liikkeistä laitan tänne myöhemmin tietoa.

4 kommenttia:

Lasse kirjoitti...

Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilla on tullut käytyä silloin tällöin. Viime vuosi jäi väliin, joten tänä vuonna pitänee yrittää suoriutua paikan päälle. Tulen sitten kyllä vilkuilemaan salakirjojakin.

Kirjaltaja kirjoitti...

Kannattaa joo pistäytyä, todella mukava tapahtuma tuo :)

Lilli kirjoitti...

Mahtavaa! Täytyypä tänä vuonna päästä taas Turun keskiaikaisille ja bongata sinutkin sieltä :)

-Lilli-

Kirjaltaja kirjoitti...

Tosi kiva päästä tänä vuonna tuonne Turkuunkin, tuota ovat monet keskiaikakauppiaat suositelleet.

Niin ja kaiken muun kiehtovan ja kunnianarvoisan lisäksi Salakirjojen kojulla on nähtävänä myös mammutin kylkiluu ;D

Lähetä kommentti