lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kävelyllä auringonnousun aikoihinTänään heräsin epätavallisesti jo tuntia ennen auringonnousua, ja pitihän tilanteesta ottaa hyöty irti. Ei kun siis pelloille kävelemään.
Taivas oli puolipilvessä, joten valitettavasti viimeisiä päiviä taivaalla näkyvä 7-prosenttinen kuunsirppi jäi piiloon. Tajusin että kaiken kuuntuijotuksen jälkeen en muista koskaan nähneeni aivan ohuimmillaan olevaa vähenevää kuunsirppiä.Tämä pitää korjata. Onkin tässä ollut suunnitelmissa alkaa heräämään jo auringonnousun aikoihin. Pavlinalta luin tästä jo vuosia sitten, ja tuossa olisi monia etuja. Ei vähiten kovien hellekausien mahtavan raikas ja kostea aamuilma.

Paluumatkalla nauratti tämä vantaalaista ihmisystävällisyyttä henkivä katoamisilmoitus. Kirjoittajalla on selviä diplomaatin kykyjä.Piti tässä jo lähteä matkaan, mutta juuri äsken alkoi rajukuuro, joten tulin kirjoittamaan tämän parvekkeelle. Kylläpä kaatosadekkin tuntuu mukavalta pitkän talven jäljiltä. Ostinkin tuossa itseasiassa Itä-Saksan armeijan sadetakin, jolla pitää säiden lämmettyä mennä kunnon sadekävelyille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti