lauantai 23. huhtikuuta 2011

Demarien lentopulloposti laskeutunut Koivukylään

Kansanperinne-blogi ilmoittaa sosiaalidemokraattien lentopullopostin saapuneeksi Vantaan Koivukylään. Lähetys on noudettavissa osoitteesta Kytötie 13. Mukaan kannattaa ottaa jousipyssy tai vikkeläliikkeinen poliittinen avustaja.

Mutta minkä viestin tuo saksalainen likööripullo sisältäneekään? Oliko viesti tarkoitettu Koivukylän demarien viljelypalstayhdistykselle, mutta päätyikin laskelmavirheen vuoksi 300 metriä liikaa pohjoiseen? Sisältääkö viesti tulevan hallituksen ministerijaon, vai ehkäpä jopa puoluejohdon määräyksen Operaatio Valkyrieen käynnistämisestä Perussuomalaisten murskavoiton johdosta?

Arvauksia voi esittää kommenttiosioon. Oikeinarvanneelle lahjoitetaan Muinaisia Loitsurunoja, joilla voi manata kilpailevia puolueita.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Epäilen likööriputelin olevan nimettömäksi tarkoitettu lahjus tai kiitos äänestäjille, matkalla Tapiolaan löytänytkin tiensä supisuomalaisen Vantaalaislähiön parkkipaikan aktiivisille kansalaisille (autoaan remontoiville ja salaa tissutteleville lähiöaviomiehille).
Oletan toki pullon olevan vielä täysi likööriä.

Mikä on tarkoitusta mikä harhaa...

Mimi L.

Kirjaltaja kirjoitti...

Harmius, aamukävelyllä paljastui että parkkipaikan raavaat ahnaat miehet ovat yön pimeydessä juoneet liköörin parempiin suihin. ;o Viestin sisältö jäänee siis lopulliseksi mysteeriksi.

Merja Hirvonen kirjoitti...

Vantaalaisilla parkkipaikoilla kyllä on harvinaisen janoista väkeä... ;)
Mimi L.

Lähetä kommentti