tiistai 5. heinäkuuta 2011

Juhannuksenviettoa Mikkelissä


Juhannus sujui taas Mikkelissä Kyyveden rannoilla ja mikäs sen mukavampaa.

Tutkimusmatkat jäivät hieman vähälle, mutta kartoista löytyi kiinnostava kohde läheltä tukikohtaa. Läheisen metsäisen mäen takaa näyttää löytyvän muista järvistä erillään oleva lampi, jossa on kaksi rakentamatonta saarta. Tuota tutkimaan ensi kerralla. Saattaisi olla hyvä paikka saariyöpymiseen.Aamu valkenee herra Kameleontin seurassa.Juhannusyönä tapaan aina lähteä vielä käymään rannassa ennen nukkumaanmenoa. Tunnelma on näinä aamun tunteina taianomainen, ja tässä mökin viereisessä lahdessa muodostuu aina aamuisin nopeasti kiitäviä usvapatsaita joita kelpaa ihmetellä.


Kyyveden vedenpinta vaihtelee huomattavasti, ja oli nyt ehkä 30cm ylempänä kuin viimeksi. Ylhäällä kuva nyt juhannukselta ja alhaalla elokuulta 2010. Hiekkaranta on paljolti hävinnyt veden alle.Sinä hiihtäjä joka kadotit toisen suksesi Kyyvedelle 80-luvulla: suksi on noudettavissa Porosaaren länsirannalta.

Parista kuvasta kunnia kuvauspäälliköllemme, joka jo parhaillaan kapuaa Alppien rinteitä ikuistaakseen niiden kauneuden.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ywg kiitää aivan mahtavia matkakuvia. Juhannus on aina laatuaikaa kyyveden äärellä

Lähetä kommentti