perjantai 15. heinäkuuta 2011

Halpalentoja Tallinnasta

En ollutkaan huomannut että Ryanair on aloittanut lennot Tallinnasta, ja kovin halpojahan nuo ovat. Menopaluu Milanoon on halvimmillaan 49 euroa kuluineen. Kohteina ovat Barcelona, Bremen, Dublin, Düsseldorf, Keski-Englanti, Edinburgh, Lontoo, Manchester, Milano, Oslo ja Tukholma. Pitääpä hyödyntää.

Lennot löytyvät osoitteesta http://www.ryanair.com

Ennestään tuttuja halpoja lentoja Tallinnasta tarjoavat EasyJet ja AirBaltic. Easyjet lentää Lontooseen ja Liverpooliin halvimmillaan n. 55 euroa menopaluu.

AirBaltic ei ole oikeastaan halpalentoyhtiö, mutta lentää sopuhinnalla Helsingistä ja Tallinnasta todella moniin kohteisiin Riikassa tapahtuvalla välilaskulla.

Sivut:

Easyjet - http://www.easyjet.com
AirBaltic - http://www.airbaltic.com

Helsingin tilanne on tällä hetkellä aika onneton halpojen lentojen suhteen. EasyJetillä oli pitkään todella halvat yhteydet Lontooseen ja Pariisiin, mutta meni sekin lopettamaan lennot Helsingistä.

Onneksi heti perään tuli Norwegian tilalle, jolla pääsee Lontooseen ja takaisin halvimmillaan 100 eurolla ja puolella tuosta Osloon ja Tukholmaan.

Aloittaessaan lennot Berliiniin ja Düsseldorfiin AirBerlin oli todella hyvä yhtiö ja lensin sillä kuutisen kertaa. Halvimmillaan menopaluulennot olivat 50 euroa. Nyt Berliiniin joutuu maksamaan vähintään 120 euroa ja senkin vain jos varaa jo nyt loka-marraskuun lennon.

Tässähän joutuu kohta alkaa ajamaan Tampereelle halpojen lentojen perään. Onneksi Viroon sentään pääsee kätevästi. Lähden maanantaina kiertelemään virolaisia pikkukaupunkeja, nuo ovat aiemmin jääneet tutkimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti