sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Riippumatto - Maailmankaikkeuden paras köllötystarvikeAikaisemmin riippumatottomuus on turvannut riippumattomuuteni, mutta ei enää. Nuuksiossa suoritetun koekäytön jälkeen sanonkin: arvon lukijat, hankkikaa riippumattoja.

Se mitä tuolin otto mukaan metsään oli talvella, on riippumatto kesällä. Vaikka tuo tuoli onkin mukavan upottava, on kuitenkin vaaka-asentoon pääsy vieläkin löhöisämpää.Ostin Amazonas Mosquito Travellerin, joka on halpa ja jossa on hyttysverkko valmiina. Maksimikantokyky on tosin yllättävän alhainen 100kg, joka on omalle 103 kilon painolle aika siinä ja siinä. Toleranssiahan noissa pitäisi olla, mutta kyllä pari narua hieman kului. No onpahan lisää syytä painon laskemiseen.

Nuuksion toisena päivänä viritin riippumaton ensi kertaa järven rantaan ja jo heti ensi mätkötyksellä keho huusi onnesta.

Kunhan tulee taas lämpimiä päiviä testaan mattoa parvekkeella ja lähimetsissä. Pitää myös kokeilla tuossa nukkumista kunhan tulee riittävän lämpimiä öitä. Helpottaa kyllä kun on tuo hyttysverkko valmiina. Riippumatto menee myös todella pieneen tilaan, joten se saattaisi myös olla hyvä ratkaisu yhden yön yöpymiseen vaeltaessa. Sopivan pystytyspaikan löytäminenkin on helpompaa kuin teltan kanssa.Viime päivinä olen katsonut muutaman jakson sarjaaDan Cruickshank's Adventures in Architecture, joka taitaakin sitten olla paras näkemäni arkkitehtuuria käsittelevä dokumenttisarja. Cruickshankilta löytyy näköjään myös sarja Around the World in 80 Treasures, joka on pyörinyt Yle Teemalla. Harmi että jäi näkemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti