keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Hyötykasviyhdistyksen taimitori huomenna 19.5

19.5.2011 (to) klo Alkaen 15.00
TAIMITORI JA VILJELYKAUDEN AVAJAISET
Hämeentie 154, Helsinki

Perinteistä taimitoria & viljelykauden avajaisia vietetään Annalan puiston kauniissa 1800-luvun alun huvilamiljöössä. Tarjolla entiseen tapaan kaiken maailman taimia: keittiökasveja, yrttejä, kesäkukkia, perinneperennoja, vanhoja ruusuja, siemenperunaa, parsan juurakoita ynnä muuta. Orangeriassa pelargonian ja ’vanhojen’ huonekasvien taimia. Kahvilassa herkullista syötävää, mm Annalan raparperibritaa. Pihalla haitarin soittoa! Olet lämpimästi tervetullut, kerro muillekin tilaisuudesta!


http://www.hyotykasviyhdistys.fi/?p=tapahtumat#63

Huomenna on siis suunnattava taimia metsästämään. Tarkoitus olisi löytää taimia sekä tuonne viljelypalstalle että parvekkeelle. Kiinnostava nähdä mitä löytyy.

Eilen laitoin sisälle kasvamaan limebasilikaa, sokerihernettä, minttua ja rucolaa. Saiturin pörssistä saa muuten käteviä 60 senttisiä kasvatusastioita ja 10 litran multasäkkejä vain 1,95 eurolla.

Viikonloppuna kävin Myyrmäen maalaismarkkinoilla, missä olisi ollut vaikka minkälaista tainta, mm. pukinpensaita (goji-marjat) ja isot valikoimat chilipensaita, mutta harmi kyllä olin juuri lähdössä keskustan suuntaan niin ei voinut tehdä ostoja.

Hyvä kun viime päivinä on vihdoin satanut hieman. Juuri tässä lähdössä palstalle katsomaan vihertääkö jo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti