keskiviikko 3. elokuuta 2011

Espanjaan ja Italiaan lokakuussa

Alkoi tässä taas matkustaminen polttelemaan niin piti varata lentoja kun noita kerran saa Tallinnasta puoli-ilmaiseksi. Tallinna-Barcelona maksoi 54 euroa (Ryanair, halvin olisi ollut 30 euroa mutta halusin lennon tietylle päivälle), Malaga-Milano 39 euroa (Easyjet) ja Milano-Tallinna 21 euroa (Ryanair).

Mietin Milanon sijaan myös välilaskua Berliiniin, mutta tuo olisi tuonut 80 lisähintaa lentoihin, ja taidan mielummin tehdä sinne erillisen matkan keväällä. Halvimmat menopaluut ovat 90 euroa Airberlinillä.

Lokakuussa kelitkin alkavat olla jo sen verran ikävät että on hyvä lähteä parantelemaan räntäallergiaa etelään. Kuun alussa on Turun ja lopussa Helsingin kirjamessut, mutta välissä ehtii olla 18 päivää Espanjassa ja Italiassa. Etenkin Granadaan tekee mieli takaisin, oli ylivoimaisesti kiinnostavin kaupunki tuolla helmikuun matkalla.

2 kommenttia:

Lasse kirjoitti...

Mainostelinkin jo mainiota El Tintero -kalaravintolaa aikaisemman espanjakirjoituksesi yhteydessä. Kävin siellä reilu kuukausi sitten uudestaan, ja lisäksi samassa omistuksessa maaseudulla olevassa 'liha-' El Tinterossa. Ravintolaelämyksinä upeita, ja taatusti erilaisia. Bloggaan varmasti jossain vaiheessa näistä uusistakin visiiteistä.

Jos Malagan seudulla haluttaa tehdä jotain vähän huimempaa, kannattaa mennä kävelemään 100 vuotta vanhalle Camino del reylle. Pääsee kokeilemaan köysilaskeutumistakin.

Kirjaltaja kirjoitti...

Kiitos vinkeistä, tällä reissulla pitää ihmeessä käydä testaamassa tuo El Tintero, toimii kiinnostavalla konseptilla ja pidän kalasta. Espanjassa kyllä saa aina syödyksi hyvin.

Komeat näkymät tuolla reitillä, mutta ei ehkä hyvä yhdistelmä jos alkaa huimaamaa helposti :)

Granadan ilmaisia tapaksia on myös kiva päästä taas syömään, lisäksi Milanossakin on happy hour-aikaan baareissa ilmaiset buffetit.

Lähetä kommentti