maanantai 8. elokuuta 2011

Tammelan hakkapeliittatapahtumassa


Viikonloppu kului taas Tammelan hakkapeliittatapahtumassa ja hauskaa oli. Lauantain tosin olisi melkein voinut jättää väliin, vettä tuli suurimman osan ajasta eikä itsellä ollut katosta. Sunnuntaina sitten olikin paras kesäsää ja väkeä liikkeellä tavallistakin enemmän.

Sain yrttejä myyvän pariskunnan innostumaan Englannin keskiaikamarkkinoista, ja kuuluivat nyt myös saaneen myyntipöydän sieltä. Tässähän saadaan kunnon suomalaisretkikunta kokoon. Villiyrttien hyödyntäminen on kiinnostunut pidemmän aikaa, ja noista oli hauska saada lisää tietoa. Krapularohtosekoitus lähtee tällä viikolla Viroon mukaan testaukseen.


Presidentti kävi ostamassa munkkeja viereiseltä kojulta ja Pentti selaili kirjoja. Vaatimaton keittokirja kiinnosti. Puheita pitivät Matti Vanhanen ja Juha Mieto, joka osoittautui yllättävän hyväksi puhujaksi.


Loppuun vielä kuvia Porkkalanniemestä iltahämärällä. Kuvista 1 ja 3 voi bongata kuun. Veli telttaili tuolla kavereineen perjantaina ja menin mukaan illaksi. Harmi että jouduin ajamaan yöllä takaisin enkä itsekkin voinut jäädä telttaan nukkumaan, kun oli aikainen lähtö Tammelaan päin. Paikka oli kyllä sen verran komea että pitää mennä tuonne yöksi vielä tänä kesänä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti