keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Salakirjojen kesäkiertueen alustavaa aikataulua

Olen suunnitellut alkavalle kesälle pientä kotimaan myyntikiertuetta kesän markkinatapahtumiin. Ulkomyynti on auvoisaa sään ollessa suosiollinen ja samalla pääsee myös hieman kiertelemään Suomea ja jututtamaan ihmisiä.

Samalla tarjoutuu myös hyvä tilaisuus tutustua mielenkiintoisiin muinais- ja luontokohteisiin. Kotimaanmatkailu on viime vuosina jäänyt valitettavan vähälle ulkomaanmatkojen ja auton puutteen vuoksi.

Sopivan ruosteinen ja edullinen kesäauto onkin jo löytynyt kaverin kautta. Mukava päästä pian liikkumaan helpommin.

Olen tehnyt varaukset jo seuraaviin tapahtumiin, mutta poistoja ja lisäyksiä varmaankin tulee vielä:

2-3.7 - Vammala - Vanhan kirjallisuuden päivät
11-12.7 - Raasepori - Keskiaikamarkkinat
23-25.7 - Hollola - Keskiaikatapahtuma
23-25.7 - Helsinki - Ropecon
7-8.8 - Tammela - Hakkapeliittatapahtuma

Lisäksi syksyllä osallistun Helsingissä Hengen ja tiedon messuille ja Kirjamessuille.

Tulkaahan moikkaamaan, messuilla on aina tiedossa alennuksia, kummallisuuksia omista hyllyistä ja saatanpa tarjota kahvit :)

Otan mielelläni vastaan ilmiantoja myös muista kesän historia-, perinne- tai kirjasävytteisistä markkinoista sähköpostiin salakirjat@gmail.com tai tänne blogin kommentteihin.

2 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Turun Keskiaikaiset Markkinat on aina näkemisen arvoisia :) Kuten myös Turun wanhanajan Joulumarkkinat (tai miksi niitä mahdetaan kutsua). Myös Uudenkaupungin Wanhanajan joulumarkkinat ovat yleensä ihan mukavia vaikka kovin pienet ovatkin.

-Lilli-

Kirjaltaja kirjoitti...

Ensi kesänä pitää hakea tuonne Turun keskiaikaisille markkinoille myymään ja pitääpä katsoa jos vierailisi noilla joulumarkkinoilla. Tallinnan joulumarkkinoilla tulee ainakin käytyä tekemässä jouluhankintoja. Sekin aika tässä taas kohta =)

Lähetä kommentti