keskiviikko 24. elokuuta 2011

Hämeen keskiaikamarkkinoillaViikonloppu meni munkkeillessa Hämeenlinnassa ja hauskaahan se oli kuten aina. Tänä vuonna menin paikalle jo perjantaina, ja näyttihän tuolloinkin jo olevan hyvin väkeä liikkeellä.Kävijäennätyksetkin paukkuivat taas ja tapahtumassa vieraili 21200 ihmistä (viime vuonna 19000), vaikka sunnuntai olikin hieman kolea, muuten olisi varmaan ollut vieläkin kovempi ryysis. Sateen suhteen kävi todella hyvä tuuri, ripottelu alkoi vasta puoli tuntia ennen markkinoiden sulkeutumista.

Markkinoilla oli tänä vuonna kaksi aivan loistavaa bändiä, joita vieläpä kuuli paljon kun koju oli lavan vieressä. Räikkä soittaa huumoripitoista keskiaikamusiikkia ja Greenrose Faire mainiota keskiaika-folk-poppia.Hyvä paketti kuvia tapahtumasta löytyy osoitteesta http://mallipoisto.blogit.kauppalehti.fi/blog/24786Kesän markkinat ovat sitten ohi, mutta lokakuussa Salakirjojen koju löytyy Turun ja Helsingin kirjamessuilta.

Munkinkaapu on pakattu ja muutaman tunnin päästä onkin sitten taas lento Englantiin, ja viikonloppuna maan suurimmat keskiaikamarkkinat. Todella kiintoisaa nähdä millaisia nämä tapahtumat ovat tuolla päin. Raporttia luvassa alkuviikosta.

1 kommentti:

Lasse kirjoitti...

Pahus, monena vuonna Hämeenlinnan markkinoilla on tullut käytyä, mutta nyt on ehtinyt jo liian monta kertaa jäädä väliinkin. Tällä kertaa Zombie Walk Tampere ajoi keskiajan edelle. Toivottavasti ensi kerralla onnistuu.

Lähetä kommentti