keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Belgian ja Hollannin antiikkimessutHuomenna on sitten taas matkustamista tiedossa. Menolento on Brysseliin ja paluu Amsterdamista parin viikon päästä. Lennän AirBalticilla jonka välilaskut ovat Riikassa, menomatkalla ehtii käydä nopeasti kaupungilla.

Kevät on keski-Euroopassa vilkkainta antiikkimessujen aikaa ja tuohon parin viikon sisään mahtuukin alueella kolmet suuret messut. Perjantaina alkavat Brysselissä Eurantica-messut, joihin osallistuu 150 kauppiasta. Aamusta pitää käydä myös Place du Jeu de Balle-aukion kirpputorilla, jolla on kauppiaita joka päivä, mutta perjantai on kuulemma paras kauppapäivä.Viikonloppuna Maastrichtissä on TEFAF-messut, jotka ovat maailman ökyimmät taide- ja antiikkimessut. Kauppiaita on 260, mukana myös kirjaosasto. Ostoksia ei tule tehtyä, mutta kiinnostava nähdä tuon tason tavaraa.

Seuraavana viikonloppuna on Bleiswijkissä edullisen tason antiikkimarkkinat, joilla on myös n. 250 myyjää.

Kuulumisia uniprojektista: viime yönä jäi haaviin taas selkouni. Negatiivinen tulos todellisuustestissä oli jälleen riemastuttavaa. Unista valvetilaan jäävät visuaaliset mielikuvat ovat useimmiten melko epäselviä, mutta ollessani tietoinen unessa havainnoin jälleen kuinka tarkkoja ja kirkkaita ne ovat unitilassa. Eroa valvetodellisuuteen ei ole.

Ensi kertaa yritin vakuuttaa unihahmoa siitä että olemme unessa. Ei uskonut, ja kun kehoitin tekemään todellisuustestin sanoi ettei toiminut.

Kuulumisia kasviprojektista: Tilasin Saksasta erän harvinaisempien kasvien siemeniä, kirjoitan noista kunhan saapuvat. Matkalla pitää ostaa myös siemeniä ja aloittaa idätys heti palattuani.

Kuulumisia kirjaprojektista: Aikataulu piti ja aineisto on lopputarkastuksia vaille valmis. Esipuheen kirjaan kirjoitan matkalla. Kävin kirjakaupassa hipelöimässä kirjansidoksia ja Bookwellillä paljastui olevan laadukasta tekonahkaa käytössä, joka sopii kirjaan todella hyvin. Hyvää tuuria että tuli huomattua tuo viime tingassa.

Kuulumisia keskiaikamarkkinoista: pöytämme valittiin Hämeen keskiaikamarkkinoiden kivoimmaksi, joten tuolta löydymme ainakin ensi kesänä entistä runsaammalla rekvisiitalla. Turun keskiaikamarkkinoille pääsy varmistuu parin viikon päästä.

Viikkoa Hämeenlinnan markkinoiden jälkeen osallistun myös Englannin suurimmille keskiaikamarkkinoille. Todella kiinnostava nähdä millaisia nämä keskiaikatapahtumat ovat tuolla päin.

Pitääpä nyt reissulla katsoa josko antiikkimessuilta löytyisi jotain munkin rekvisiitaksi sopivaa varustusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti