lauantai 11. helmikuuta 2012

Opas viisauteen - Tarot-kortit itseoivalluksen apuvälineenäOpas viisauteen on ensimmäinen suomenkielinen opetusohjelma, jossa perehdytään tarot-korttien käyttöön itsetuntemuksen, ongelmaratkaisun ja henkisen kasvun apuvälineenä. Ohjelma ei auta sinua kehittymään tarot-ennustajaksi – heitähän maailmassa on muutenkin jo tarpeeksi. Sen sijaan paremman elämänhallinnan saavuttamisessa ja uusien visioiden löytämisessä paketista on varmasti paljon hyötyä.

Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo varsinainen tarot-ammattilainen, tarjoaa Opas viisauteen sinulle paljon tarot-tietoutta. Vasta-alkajan kannattaa edetä ohjelmassa järjestelmällisesti osa kerrallaan, pidemmälle ehtinyt konkari voi seikkailla valikoissa mielensä mukaan.

Tarotin historia -osiossa käydään läpi korttien matka eri aikakausien ja maanosien halki. Mitä kaikkea tarotin kuusisataavuotiseen historiaan mahtuukaan? Itseoivalluksen apuvälineet -osiossa ääneen pääsevät useat Suomen tarot-ammattilaiset, joiden puheenvuorojen kautta korttien monipuoliset käyttömahdollisuudet valottuvat. Tarot-pöytiä ja tulkintaesimerkkejä -osiossa harjoitellaan korteilla tulkitsemista erilaisten ja monipuolisten pöytien avulla. Monelle voi tulla yllätyksenä, että kortteja voi valita myös kuvapuoli ylöspäin, ja että näin tehtävät pöydät toimivat yhtä hyvin kuin perinteisetkin pöydät. Entä miltä kuulostaa tulkinnan tekeminen postikorteilla? Kakkoslevy on omistettu kokonaan korttien merkityksille. Valttikorttien kohdalla teemme syväluotauksen korttien symbolimaailmaan käyttäen apuna monien eri pakkojen kortteja.

Opas viisauteen -DVD:n oppaana toimii tarot-kouluttaja ja -tulkitsija Tero Hynynen. Muut esiintyjät ovat: Jussi Sohlberg, Pia Virtakallio, Kalervo Aaltonen, S. Albert Kivinen, Marita Liulia, Minttu Hapuli, Anja Toivanen, Ulla Halkola, Lauri Siirala, Alexander XIII ja Airi Oja

DVD 1:

* Johdanto tarot-kortteihin (10 min.)

* Tarotin historia (22 min.)

* Itseoivalluksen apuvälineet (43 min.)

* Tarot-pöytiä ja tulkintaesimerkkejä (45 min.)

DVD 2:

* Suuren arkanan kortit eli valttikortit (70 min.)

* Pienen arkanan kortit eli numero- ja hovikortit (70 min.)

http://kauppa.tajunta.net/product/553/opas-viisauteen---tarot-kortit-itseoivalluksen-apuvalineena

Teron ja Jyrkin suurprojekti valmistui juuri sopivasti Minä Olen-messuille ja on tilattavissa Tajunta-kaupasta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

olen ajatellut opetella tarot kortit koska niissä on ilmaisuja mitä en tietäisikään jos en tuntisi elämää saan deja vu elämyksen kun luen
korteista

Lähetä kommentti