perjantai 28. lokakuuta 2011

Millä tavoin hyvä aviomies voi kesyttää häijyn vaimonsa?

Kirjamessujen hiljaisina aamutunteina ehtii hyvin koluta läpi kollegoiden valikoimaa. Ostoja löytyi ja lisäksi kuvasin erikoisimpia löytyneitä kirjakummajaisia.

Antikvariaatti Hantikvasta löytyi oikein useampi vanha sukupuolielämää käsittelevä kirja:


Tyylikkäästi höyhensaarille - Eli miten käyttäydyt makuuhuoneessa?


Nainen - Miehen riemu ja risti...

Kumpainenkin on ilmestynyt vuonna 1945. Lisäpisteet piirroskansista.


Täydellinen riemuavioliitto - Erogaminen (sukupuoliaviollinen) rakkaus - Jatkuva ja yhä toistuva kuherruskuukausi - Tietoinen ehkäisysäännöstely

Kirjan nimeen on panostettu. Kirja on vuodelta 1950 ja ensimmäisiä suomalaisia kirjoja jonka kannessa on rinnat.


Joukon huipentuma on kirja Millä tavoin hyvä aviomies voi kesyttää häijyn vaimonsa? vuodelta 1927. Alaotsikkona on "Luotettava käsikirja, joka sisältää tietoja rouvien pahimmista vioista ynnä erinäisiä hyviä neuvoja ilkeiden vaimojen parantamisen vaikeassa taidossa."

Kirja on vieläpä osa kirjasarjaa "Naineille ja naimattomille", jossa on ilmestyneet myös teokset Taito, jonka avulla voi saavuttaa jokaisen tytön rakauden sekä rikkaan ja kelvollisen puolison vuonna 1926, ja Kuinka neljässätoista päivässä voipi päästä morsiameksi? : varma johdatus naimattomille naisille vuonna 1899.

5 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Todella mielenkiintoisia kirjoja!! Tekisipä mieli lukea kaikki :)

-Lilli-

Kirjaltaja kirjoitti...

Pitihän se kesytysopas ostaa ja lukea. Juuri niin villiä juttua kuin kansi antaakin ymmärtää :D

"Keino kahviraivoa vastaan.

Milloin tämä himo pääsee valtaan, niin soveltuu hyvin, jos talosta on tullut kahvipesä, että seura sauhutetaan ulos kuin mehiläisparvi hankkimalla 6-8 tuttua herraa, jotka palava sikaari suussa istuutuvat kahvia juovien naisten joukkoon."

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka hyvä aviomies voi kesyttää pahan vaimonsa?

Luotettava käsikirja sisältävä tietoja vaimojen suuremmista vioista, sekä muutamia hyödyllisiä neuvoja pahojen vaimojen parantamiseksi

Ladattavissa Kansalliskirjaston digitaalisista kokoelmista.

http://urn.fi/URN:NBN:fi-fd2012-pp00000440

Anonyymi kirjoitti...

"Kuinka hyvä aviomies voi kesyttää pahan vaimonsa?"

Oman hauskuutensa tähän juttuu tuo se, että maalla täällä meilläpäin 1800-luvulla miesten lukutaito oli onneton. Se oli vaimot, jotka osasivat lukea.

Anonyymi kirjoitti...

To alter your withdrawal limit, you should contact Videoslots customer support. The customer support consultant 메리트카지노 will then settle for the withdrawal greater than the amount you specified. We wish to present the Videoslots casino evaluate about live sports, as it will be incomplete utilizing a|with no} live sports section.

Lähetä kommentti