lauantai 13. maaliskuuta 2010

Toinen päivä Pariisissa

Tänään kävimme pikaisesti kolmella torilla, mutta jotka kaikki sitten osoittautuivat varsin köyhiksi vanhojen esineiden puolesta.

Marché aux Puces de Montreuilissa ei ollut oikeastaan myynnissä mitään vanhempaa esineistöä, vaan lähinnä erilaista kadunvarsilla myytävää romua ja halpavaatteita. Kuva kertoo paljon.Marché d'Aligre oli laadultaan kohtalainen, mutta täällä antiikkikauppiaiden osuus myyjistä oli varsin pieni, ehkä parisenkymmentä. Valtaosa myyjistä oli hedelmäkauppiaita. Kaverin etsimä onnettaren patsas oli myynnissä, mutta valitettavasti liiaksi rikkoutuneena.

Le Village St-Paul on antiikkikauppojen keskittymä todella lähellä kaupungin keskustaa, mutta valitettavasti valtaosa liikkeistä oli kiinni.

Huomenna käymme kahdella lupaavammalta vaikuttavalla torilla, joista toisessa (
Marché aux Puces de la Porte de Vanves) pitäisi olla 350 antiikkikauppiasta ja toisella (Marché du Livre Ancien et d'Occasion) 60-80 vanhojen kirjojen kauppiasta.

Lisään kirjoitukseen pari kuvaa myöhemmin.

2 kommenttia:

Sininen rooli kirjoitti...

Hei,
Vaikka kierros osoittautuikin mielestäsi köyhäksi vanhojen esineiden puolesta, kuvista saa jotain irti, tunnelmasta messuilla...

Kirjaltaja kirjoitti...

Totta, ovat kiintoisia paikkoja kiertää ja kuvata vaikkei mitään oikein löytyisikään.

Lähetä kommentti