keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Malaga ja Alcazaban linnoitusEka matkapäivä takana Malagassa. Kaupunki on turhan ylikansoitettu kuten arvata saattoikin, mutta sää on sentään kohdallaan.

Kaupungin kiinnostavin kohde on vanha maurien linnoitus, Alcazaba.
Harmi ettei oma kamera muistunut mukaan. Itse palatsi on pahoni tuhoutunut ja sittemmin ehkä turhan kovalla kädellä restauroitu, mutta linnoitusta ympäroivät puutarhat olivat hienoa nähtävää.

En ole aiemmin käynyt maurien rakentamassa puutarhassa, joten kiinnostava oli päästä tutkimaan paikkaa. Etenkin suihkulähteissä loytyi todella kekseliäitä ratkaisuja. Näkymä linnoitukselta on myos komea.

Kävin parin tunnin reissulla myos Fuengirolassa, ja suomalaisiahan riitti.

Tunnin päästä lähtee bussi Granadaan, jossa pitäisi olla rauhallisempaa ja jossa myos ehkä eniten matkareitillä kiinnostava kohde, Alhambran palatsi, sijaitsee.

2 kommenttia:

Lasse kirjoitti...

Kävin Alhambrassa vuosi sitten, kiehtova paikka. Alcazaba jäi näkemättä. Malagassa ehdottoman suositeltava ravintola on El Palon kaupunginosassa sijaitseva El Tintero. Ruoka on hyvää ja ravintolakokemus vähintäänkin erilainen. Tsekkaa linkki.

Kirjaltaja kirjoitti...

Nyt on ostettu lippu Alhambraan huomiselle. Kiinnostava paasta viimein nakemaan paikka. Todella viihtyisa tama Granadan vanha kaupunki ja ilmaiset tapakset maistuu =)

Tuolla El Tinterossahan pitaa kayda seuraavan kerran kun olen Malagassa, vaikuttaa tosiaan erilaiselta ravintolalta.

Lähetä kommentti