keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Joulu tulla jollottaa kahden kallion välistä

Se on sitten runsas viikko jouluun! Joululaulut kaivoin esille viikko sitten ja odotustunnelma on hyvä. Onneksi on nämä kunnon lumetkin tänä vuonna.

Alkuviikosta pitäisi käydä vielä Virossa tekemässä hieman hankintoja. Tuntuu hassulta että Viro siirtyy euroon kahden viikon kuluttua! Tuosta on puhuttu niin kauan ja nyt sitten on sekin hetki käsillä.

Ruokapuoli tulenee olemaan tänä jouluna aika sama vakio kuin yleensäkkin. Perus- kinkku ja laatikot -yhdistelmä maistuu, mutta jotain uusia kalatuotteita voisi hankkia lisäksi.

Tämän joulun ensimmäinen joululauluviittaus olkoon edes menneen Kari Tapion laulama Jouluyö, juhlayö:Viime vuoden joulunodotuskirjoituksessa esillä oli Loirin laulama Tonttu, ja pitäähän se nytkin olla:Loiri on kyllä niin hyvä tässä hommassa että sitä lisää:

3 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Enpäs tiennytkään että Virokin muuttaa valuuttansa O_o Olen elänyt selvästi omassa pienessä Joulumaailmassani vain :D

Oikein hyvää Joulun odotusta!

-Lilli-

Kirjaltaja kirjoitti...

Oma pieni Joulumaailma onkin paras paikka tähän aikaan vuodesta ;D

Hyvää joulun odotusta sinnekkin!

Unknown kirjoitti...

Valaiskaa tietämätöntä: Äitini otti kierroksia nähtyään Kansanperinnekalenterissa 2016 jouluaaton kohdalla sananparren "Joulu tulla jollottaa kahden kallion välistä". Hänen mielestään on härskisti sekoitettu keskenään joulun jollotus ja vanha kakkavitsi "Tukki tulla jollottaa kahden kallion välistä."

Jos joulu on tosiaan se alkuperäinen kallioiden välistä jollottaja, osaako kukaan kertoa mistä sanonta on saanut alkunsa?

Lähetä kommentti