keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Ennakkotieto: Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta
"Jo kauan ennen kuin venäläisiä tai ruotsalaisia oli edes olemassa kansana, olivat pohjolaa hallitsevat muinaissuomalaiset suorittaneet niin tarkkoja ja ennennäkemättömän monimutkaisia, satojen kilometrien laajuisia geometrisiä laskutoimituksia, että vastaavaan tarkkuuteen päästiin vasta satojen vuosien päästä."Vanhoista suomalaisista kirkkorakennuksista lienee kirjoitettu tuhansia tutkimuksia, mutta kukaan ei ollut koskaan äkännyt useiden niistä sijaitsevan viivasuorasti toisiinsa nähden, ja vieläpä tasapitkien 33,3 kilometrin välimatkojen päästä toisistaan. Ei siis ennen Jukka Niemistä.

Hermeetikko-lehteä tai foorumia lukeneet ovatkin jo päässeet seuraamaan tutkimuksen edistymistä, ja vihdoin myös kauan odotettu kirja on valmistunut ja taitettavana graafisen mestarimme taitavissa käsissä.

Geometrisista linjoista ja mittasuhteista alkanut tutkimus johti lopulta myös suomalaisten muinaisten kuninkaiden jäljille.


Tämä kirja todistaa ympärillämme olevan geometrisen verkoston, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Se näyttää meille viivasuoraan asetellut keskiajan kivikirkot, joiden välillä voi maantieteellistä etäisyyttä olla satojakin kilometrejä. Eikä siinä kaikki, se näyttää että samaisia kirkkoja on kautta aikain rakennettu tieten määritellyille etäisyyksille. Asia jota kukaan ei tiedä, ei edes kirkkohistorian ekspertit, ennen kuin tätä kirjaa ovat selanneet. Sen luojina ovat ne muinaiset jotka osasivat käyttää harppia ja viivainta tavoilla, joita vähintään voisi kuvata taidokkaaksi.

Tulemme todistamaan näiden että näiden kirkkojen sijainnit on määritetty sen mukaan, että ne on tehty pakanakalmistojen päälle. Todelliset taiturit ovat eläneet jo vuosisatoja ennen kuin roomalainen kristinusko edes rantautui tänne.Kirjaa voi tilata ennakkoon Salakirjat.netistä:

http://www.salakirjat.net/muinaissuomalaisten_kadonnut_kuningaskunta.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti