keskiviikko 31. elokuuta 2011

Brightonin suomalaisbaari

Markkinoilla liikkui huhu että läheisestä Brightonista löytyisi suomalainen baari. En ollut vielä ehtinyt tutkimaan sijaintia netistä, kun kaupungilla silmään osui katutolppaan lisätty pieni puukyltti, joka neuvoi läheiselle kujalle ja sieltähän se baari sitten löytyikin.
Northern Lights (eli Laitilan Norre) on skandinaavibaari, mutta omistajat ja työntekijät ovat suomalaisia. Todella viihtyisä paikka, mukavaa porukkaa ja tervasnapsien ja pohjoismaisen ruoan lisäksi löytyy myös hyvin paikallisia brittioluita.

Paikassa usein vierailee tuolla päin olevia suomalaisbändejä, ja mm. Paleface on ehkä käymässä paikalla lähipäivinä. Pitääpä itsekkin käydä tuolla kun on taas reissu Englantiin.

Brighton osoittautui muutoinkin todella kivaksi paikaksi, ehkä viihtyisimmäksi tähän asti käymistäni, ja etenkin kesällä kun vesi on uimalämpöistä on tuolla varmasti hyvä meno. Autoista vapaa alue on todella laaja ulottuen rautatieasemalta aina merenrantaan asti ja täynnä pieniä levy-, kirja- ja vaateliikkeitä ja pubeja, kahviloita ja ravintoloita.

Lontooseenkin pääsee alle tunnissa todella halvalla (5,55£) ja Gatwickin lentokenttä on puolivälissä matkaa. Ainoa miinus oli hostellissa saadut lutikanpuremat :D

Nyt olen Birminghamissa ja ylihuomenna alkaa lähistöllä kolmipäiväinen pakanafestivaali.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti