keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Keittokirjat.com on avattu
Salakirjat-kustantamo tekee syrjähypyn aivan toisiin maailmoihin julkaisemalla muutamia vanhoja keittokirjoja 1900-luvun alusta. Kesällähän julkaisin kokeeksi tuon Keittokirjan vaatimattomille kodeille ja se osoittautui kiinnostavaksi hankkeeksi. Etenkin markkinoilla ja messuilla on ollut mielenkiintoista jutustaa kirjan aiheista ja kuulla kokemuksia kirjan reseptien kokeilusta, joista myöhemmin lisää.

Avasin keittokirjoille oman sivustonsa osoitteeseen Keittokirjat.com, josta löytyvät myös painosta tulleet Erämiehen keittokirja ja Kasvisruokaa kaikille, joka on ensimmäisiä suomalaisia kasviskeittokirjoja ja ehkä joukon kiintoisin opus.

Nyt on toinenkin syy suitsuttaa menestyksen puolesta: tutkimme kollegan kanssa mahdollisuutta avata kivijalkaliike Helsinkiin. Liiketilat ovat tiukassa, mutta onhan se selvää että tuosta tulisi aika huikea projekti.

Alkuvuodesta on paluu taas alkulähteille. Löytyi todella kovaa aineistoa norjalaisista saagoista ja suomalaisesta taikaperinteestä, joista kummastakin pitää työstää kovakantiset painokset ensi kesän markkinoita varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti