tiistai 1. marraskuuta 2011

Helsingin kirjamessuilla


Neljä kovaa kirjankaupustamispäivää on takana. Jälleen kirjat vaihtoivat omistajaa vinhasti ja kiinnostavia ihmisiä riitti. Selvisi että Sofi Oksanen kerää vanhoja keittokirjoja, Voimalaan saattaa tulla ohjelma suomenuskosta, Aitoa ruokaa on myynyt jo 20000kpl, Musta raamattu on ollut kielletty vankilan kirjastossa, mutta nyt tulossa hyllyyn ja että Alppilassa olisi edullinen liiketila vapaana, johon saatamme perustaa yhteisen liikkeen Tajunta-netin kanssa. Tuo voisi olla todella kiinnostava projekti, mutta se vaatii vielä aika paljon tutkimista.

Antikvaarisia kirjoja metsästäessä vastaan tuli myös vaikka mitä mielenkiintoista, joista ainakin parista pitää tehdä uudet painokset. Lisätietoja seuraa vielä marraskuun aikana.


Kirjamessuilla vietettyjen kymmentuntisten päivien jälkeen menin perjantaina ja lauantaina vielä Mega Therion-festivaaleille myymään, jotka olivat mielenkiintoinen yhdistelmä musiikkia, taidetta ja myyjiä. Täälläkin kiinnostavia ihmisiä riitti ja tänään onkin tapaaminen erään kuvaajan kanssa. Bändeistä etenkin Arktau Eos oli hieno.


Nyt onkin sitten messuvuosi ohi ja seuraavat markkinat ovat vasta kesäkuussa Turussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti